Denne nemme salat er
tilberedt med færdigkøbte grillede peberfrugter. Du kan dog sagtens lave dine
egne grillede peberfrugter se vores tips.
Arbejdstid: 10 min.
Stegetid: 5 min. 4 personer
#
30 g pinjekerner
3 spsk hvid
balsamico
3 spsk olie
1 glas grillede
peberfrugter
1 bundt rucolasalat
evt. oliven
salt og peber
*
1. Rist
pinjekernerne gyldne på en tør pande.
2. Pisk en dressing
sammen af balsamico, olie, salt og peber.
3. Afdryp
peberfrugterne, skær dem i strimler og vend dem i dressingen.
Anret på et fad med
skyllet rucolasalat.
Drys med pinjekerner
og evt. oliven.
TIPS: Du kan selv
lave grillstegte peberfrugter: Halvér 2-3 røde peberfrugter og rens dem. Steg
dem på en varm grill eller under grillen i ovnen, til skindet bliver helt sort.
Lad dem køle af i en frysepose eller papirpose 10 min. Træk det sorte skind af
peberfrugterne, og de er klar til brug.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin