Logo

Ovnbagte rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg gulerødder
1 rodselleri
½ kg kartofler
½ dl olivenolie
2 dl hvidvin
salt
peber
evt. 4-5 kviste frisk timian

Tænd ovnen på 175ºC.
Skræl alle grønsagerne og skær dem i stykker på 4x4 cm.

Smør et ovnfast fad med noget af olivenolien og fordel grønsagerne heri.
Hæld resten af olien samt hvidvinen over grønsagerne og krydr blandingen med salt og peber. Drys med bladene fra timiankvistene.

Sæt det ovnfaste fad udækket i ovnen, hvor det skal stå ca. 1 ½ time.
Rør i fadet en gang imellem

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her