Gulerødder
Pastinakker
Knoldselleri
Kartofler
Hvidløg
Rødløg
Olivenolie
Spidskommen, rosmarin, timian, timian, rosmarin, salvie
Honning, citron
Man vælger en eller flere af disse grønsager.
Grønsagerne renses og skæres i passende størrelse, fx ligesom pommes
fritter.
Grønsagerne blandes grundigt, hver for sig, med olivenolie og krydderier i hver sin plastikpose og bredes ud på en bradepande eller lægges i
flere fade.
Gulerødderne blandes med en smule spidskommen og rosmarin.
Pastinakkerne blandes med timian og honning.
Knoldselleri blandes med timian og rosmarin.
Kartoflerne blandes med hvidløg og citronsaft.
Rødløg blandes med salvie.
Grønsagerne dækkes med alufolie og bages ved 220ºC i 20 minutter.
Alufolieen fjernes, og grønsagerne bages yderligere 20-30 minutter.