Nyd
de bagte rødbeder som en selvstændig ret med brød til eller som tilbehør til
vildt, fjerkræ eller fisk.
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 25 min. Bagetid: 30 min.
#
2-4
rødbeder - gerne forskellige farver
1
stilkfrisk rosmarin
1-2
spsk olie
salt
og peber
30
g valnøddekerner
100
g brombær
1 spsk
flydende honning
50
g blød gedeost
*
Skræl
rødbederne, og skær dem i både eller terninger.
Vend
dem sammen med finthakkede rosmarinnåle, olie, salt og peber.
Bred
dem ud på en bageplade med bagepapir.
Bag
dem ved 200 °C i ca. 30 min. vend rundt i dem efter de første 15 min.
Rist
nødderne på en tør pande i 3-5 min. og afkøl.
Vend
brombær og honning i rødbederne, og anret med små klatter ost og ristede
nødder.
TIPS:
Du kan erstatte gedeost med flødeost, skyr eller græsk yoghurt.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin