Logo

Nye rødbeder med peberrod og smør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

8-10 små, nye rødbeder uden top (ca. 600 g)
1 l vand
1 tsk groft salt
50 g koldt smør
1 spsk fintrevet peberrod
4 spsk karse
Tilbehør: 100 g flûtes.

Skyl rødbederne grundigt og kom dem i en gryde med vand og salt. Bring det i kog og kog rødbederne ved svag varme og under låg i ca. 25 min. eller til de er møre. Hæld kogevandet fra rødbederne og skyl dem hurtigt i koldt vand. Skær stilkender og rodspidser af og fjern skrællen.
Ved serveringen: Del de varme rødbeder i kvarte og anret dem på 4 portionstallerkener sammen med koldt smør, peberrod og karse.

Tips: De varme rødbeder kan serveres som forret eller som tilbehør til en grillstegt hakkebøf, stegte koteletter eller frikadeller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her