250 g æggenudler
6 stilke sølvbeder (det samme som bladbeder) eller bok choy
½ agurk
500 g majroer
4 rabarber
100 g cashewnødder
3 spsk ahornsirup
2 spsk olivenolie
2 spsk sesamolie
salt
Skær stilk og rod af majroerne og skrab eventuelt den hvide del.
Skær dem i både.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og bland med ahornsirup og salt.
Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter.
Snit sølvbede og rabarber fint.
Flæk agurken, og tag kernerne ud.
Skær den i diagonale skiver.
Rist cashewnødderne på en tør pande.
Ristningen fremhæver nøddesmagen.
Rist rabarberne i olivenolien over stærk varme indtil de begynder at blive bløde ca. 5 minutter.
Rør ikke for meget i dem, da de ellers nemt bliver til kompot.
Kom nudlerne i kogende vand.
Lad dem trække i 3 minutter.
Bland nudlerne med grønsager og sesamolie.
Smag salaten til med salt.