½ romainesalat eller 1 frilice
½ spidskål
5 stilke bladselleri
2 cm. frisk ingefær
1 rød chili
50 g grønne græskarkerner
250 g æggenudler
2 spsk olivenolie
Marinade
½ dl sesamolie
½ dl balsamicoeddike
revet skal af 1 citron
Bland marinaden og lad den trække ½ time.
Rist græskarkernerne på en tør pande.
Snit spidskål og bladselleri.
Rengør chilien (læg et snit på langs og fjern frøene under rindende vand).
Snit chilien fint.
Svits spidskål, bladselleri og chili i olivenolie.
Kom nudlerne i kogende vand og lad dem trække i 3 minutter.
Afdryp dem og bland med marinade, ingefær og de svitsede grønsager.
Smag til med salt.
Pluk salaten i store stykker.
Bred den ud på et fad og anret nudelsalaten ovenpå.
Drys med ristede græskarkerner.