Logo

Nordost-sovs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Navnet Nordost-sovs stam­mer muligvis fra, at nord­østenvinden giver dårligt fiskevejr og fiskene spreder sig. Nordost-sovs har det nemlig med at skille, hvis man ikke er omhyggelig el­ler "snyder" lidt. Nordost­sovs serveres til kogt torsk, kogt makrel, kogt hornfisk og kogte muslinger. Opskriften kommer fra Ker­teminde.
 
100 g smør
1 spsk eddike
 
Smør og eddike røres sammen over svag varme.
Rør hele tiden samme vej rundt, ellers skiller sovsen.
Man kan "snyde" lidt ved at bage smørret op med hvedemel og spæde med lidt fiskesuppe, inden eddiken kommes i.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her