3 spsk ris (ca. 45 g)
salt
2 ½ dl vand
1 æble
4 skiver usødet ananas (fra dåse)
150 g krebsekød (fra dåse)
20 g smør
50 g mandelsnitter
Dressing:
50 g mayonnaise
1 spsk ananassaft
1 tsk citronsaft
salt, peber, paprika
8 salatblade
dild
Kog risene ca. 15 minutter i letsaltet vand.
Hæld dem op i en sigte, brus koldt vand over og lad dem dryppe af.
Skræl æblet og skær det i terninger.
Lad ananasskiverne dryppe af og skær dem i 1 cm store stykker.
Lad krebsekødet dryppe af og pluk det fra hinanden.
Svits mandlerne i smørret på en pande.
Bland det hele i en skål.
Dressing: Rør mayonnaisen sammen med ananassaft og citronsaft.
Smag til med salt, peber og paprika.
Hæld dressingen over salaten og lad den trække ca. 10 minutter.
Skyl salatbladene og læg dem i bunden af en salatskål.
Anret salaten herover og pynt med en dildkvist.