Logo

Minirugbrød med maltøl

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv disse spændende minirugbrød med maltøl og honning til madpakken, til skovturen, eller til søndagsfrokosten. De er lette at lave og smager dejligt. Kan pensles med havregryn.

 

1 pk. gær (50 g )
1 maltøl (33 cl. )
2 tsk honning
1 spsk olie
1 tsk salt
400 g rugmel (ca. 8 dl )
125 g hvedemel (ca. 2 dl )

Pynt:
Havregryn

Gæren udrøres i maltøl.
Honning, olie, salt, rugmel og hvedemel tilsættes. Hold lidt af melet tilbage.
Dejen tildækkes med et viskestykke og forhæver i ca. 1 ½ time.
Dejen æltes godt igennem.
Dejen deles i 18 lige store stykker, som formes til små aflange brød på ca. 8 cm.
Minirugbrødene pensles med vand og dyppes i havregryn.
Minirugbrødene lægges på en bageplade.
Rugbrødene tildækkes med et viskestykke og efterhæver i ca. ½ time.
Rugbrødene bages i ca. 20 min. ved 200º på midterste ovnrille.
De færdigbagte minirugbrød lægges på en bagerist og afkøles.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her