1 pk frossen kyllingebryst (500 g)
½ l vand
1 løg
1 stilk bladselleri
2 stilke persille
½ tsk salt
Marinade:
1 spsk olivenolie
1 spsk majs-eller solsikkeolie
1 spsk citronsaft
1 fed presset hvidløg (gerne 2)
¼ salt
peber (efter smag)
1 laurblad
2 spsk pinje kerner
2 spsk rosiner
radicchiosalat (ikke nødvendigt)
iceberg
4 tomater
flûtes
Kyllingebrystet optøes og koges i 10 min. i vand tilsat løg, bladselleri , persille og salt.
kyllingebrystet af køles og skindet pilles af.
Skær kødet i tynde strimler og læg det i et halvdybt fad.
Marinaden piskes sammen og hældes over i fadet.
Kyllingebrystet marineres i 10-12 timer i køleskabet.
Derefter steges det på panden 5 min på hver side.
Kyllingebrystet blandes sammen med salaten og tomater.
Hæld halvdelen af marinaden over salaten lige før servering med flûtes.