Logo

Marineret feta-salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g feta
Marinade:
31/2 dl olieveolie
1 dl purløg i 1 ½ cm stykker
1 dl persillekviste
1 tsk tørret timian
20 sorte peberkorn
1 rødløg i skiver
Salat:
4 tomater i både
10 sorte oliven
1 rødløg i tynde skiver
Tilbehør:
Groft brød eller oreganobrød.

Skær fetaosten i 1 cm tykke skiver og derefter i tern.
Læg dem i en skål.

Marinade:
Bland olien med de øvrige ingredienser og hæld marinaden over osten.
Lad det trække tildækket og koldt i ca 5 døgn.

Salat:
Anret tomatbåde, oliven og rødløg i et fad.
Tag osten op af marinaden og fordel den over salaten.
Server marineret feta-salat som forret eller frokostret, eller som tilbehør til fx grillstegte lammekoteletter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her