1 bundt frisk asparges
1 kop Gylden gudinde dressing
1 salathoved i strimler
Gylden gudinde dressing
½ kop koldpresset hørfrø olie ( fås i nogle helsekost forretninger ellers brug en anden koldpresset olie)
¼ kop frisk presset citron saft
¼ kop vand
1-2 dadler (bløde slags fungerer bedst ellers læg dem i blød i et par timer)
½ kop frisk koriander
2 spsk Nama Shoyu ( en rå soya sauce)
1 tsk havsalt
1-2 fed hvidløg
Kom asparges i en beholder, og hæld dressingen over.
Vær sikker på at dressingen dækker helt, så alle asparges stilkene bliver marinerede.
Marinér ved stue temperatur i 3 timer eller i køleskab i 6 timer eller natten over.
Fisk apargesen op og kom dem oven på en bund af salat.
Hæld dressingen over salaten.
Mængden af dressing afhænger af smag og behag.
Gylden gudinde dressing:
Blend! Holder sig i 2-3 dage i køleskab.
Variationer af dressingen:
Brug en anden frisk urt istedet for koriander
Udelad hvidløg
Tilsæt friskkværnet peber