Logo

Marinerede champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

1 ½ dl god olivenolie
½ dl vand
2 stk citroner, saften af
1 stk laurbærblad
2 fed hvidløg, - eller efter smag
6 stk hele hvide peberkorn
1 tsk salt
500 gram små, friske champignon - gerne mark-

Alle ingredienser - dog ikke champignon - koges i 15 minutter ved jævn varme.
Lagen sigtes og kommes tilbage i gryden, hvorefter de rensede champignon (helst hele) tilsættes og simrer i 5 minutter.
Alt afkøles. Alt hældes i henkogningsglas og henstår i min. 8 dage.
Evt. kan Atamon tilsættes jvf. opskrift på pakken.
Ved servering sigtes lagen fra og serveres til diverse kødtyper som tilbehør. Meget velegnet til buffet - evt. med røget kød og lignende.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her