Logo

Marinerede bønner med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. ½ kg grønne bønner, friske eller frosne (friske er bedst)
2 store fed hvidløg
olivenolie
Havsalt
 
Rens bønnerne og hvidløg og kog det i let saltet vand til bønnerne er næsten møre.
Hæld vandet fra gennem en sigte.
Hold gryden varm og kom ca. ½ dl olivenolie i gryden og lad den blive ret
varm.
Bønner og hvidløg vendes meget hurtigt i denne blanding, tilsættes salt.
Det hele kommes i et serveringsfad og serveres varmt, lunt eller koldt som
tilbehør.
 
Tips: Er fortrinlig til grillmad og kan tilberedes ret hurtigt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her