Logo

Rodfrugtchips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En morsom måde at tilberede rodfrugter på. Man laver dem nok mest, fordi de er så dekorative. De får forskellige farver, alt efter hvilke rodfrugter man bruger.
 
forskellig slags rodfrugter
olie
havsalt
 
Skær grønsagerne i ganske tynde skiver med fx en skarp ostehøvl og dup dem tørre med køkkenrulle.
Varm ca. 5 cm olie i en dyb gryde.
Prøv med en brødterning, om olien er tilpas varm; brødet skal være ca. ½ minut om at blive brunt.
Frituresteg grønsagerne i et par minutter, hver slags for sig.
De skal blive gyldenbrune og sprøde.
Tag dem op med en hulske.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle og derpå køle af på en rist.
Drys med havsalt og evt. andre krydderier.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her