Logo

Majskolber med chilismør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Majskolber med chilismør

 

De søde danske majs er ved at være modne nu - og er dejlige som tilbehør eller en nem lille forret.

Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 15 min. Smørret er fryse-egnet (Til 2 personer. Er du alene så halver portionen.)

 

#

2 friske majskolber

50 g blødt smør

¼ frisk chili

1 fed hvidløg

frisk koriander eller persille

1 tsk lime- eller citronsaft

*

 

Hak chili (uden frø og mellemvægge), hvidløg og koriander eller persille og rør det sammen med smørret.

Tilsæt lime- eller citronsaft og sæt smørret koldt.

Rens majskolberne og kog dem i letsaltet vand ca. 15 min.

Lad dem dryppe af og server med det kolde smør.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her