Disse majs 'ribben'
skabes ved at dele majsen i kvarte på langs. Smukt i mexicanske krydderier og
parmesan vil dette tilbehør blive din nye yndlingsopskrift. Server den med en
syrlig limesauce, til en hovedret eller en snack.
5 min forberedelse. 20
min kogetid. 4 portioner
# Ingredienser
3 majskolber
50 g saltet smør, ved stuetemperatur
45 g mexicansk krydderi
Lime sauce:
130 g (½ kop) græsk yoghurt
125 g (½ kop) cremefraiche
1 lime, revet skal, saft presset, plus ekstra skiver til
servering
Fintrevet parmesan til servering
* Tilberedning
Læg majskolber i et stort mikroovnssikkert fad.
Dæk med fugtigt køkkenrulle.
Kør i mikroovn på høj i 8 min eller indtil de er møre.
Brug en skarp kniv til at skære majskolber ned i midten på
langs.
Skær i to igen for at skabe 4 lange 'ribs'.
Reserver 1 spsk mexicansk krydderi.
Kom smør og resterende mexicanske krydderier i en skål.
Pensl majsribben med smørblanding. Læg i en airfryer-kurv.
Luftsteg ved 180 °C i 10-12 min eller indtil de er møre og
sprøde.
I mellemtiden laves limesauce, bland yoghurt, cremefraiche,
krydderier, revet limeskal og juice i en skål.
Arranger majsribben på en serveringsfad. Dryp med limesauce.
Drys med parmesan. Server med ekstra limebåde.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------