Logo

Lyst grovbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g hvedemel
500 g grahamsmel
71/2 dl vand
½ dl kærnemælk
1 spsk salt
20 g gær
10 g smør

Slå dejen op 12-20 timer før brødet skal bages.
Rør gæren ud i koldt vand og kærnemælk, tilsæt salt og ælt melet i.
Læg et vådt viskestykke over dejen og stil den til hævning i køleskab.
Ælt og form til et brød der efterhæver på bagepladen ved stuetemperatur i 1 time.
Pensl brødet med vand og bag det 1 time og 15 min. ved 160º.
Pensl skorpen på det varme brød med smørret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her