Logo

Lækre fyldte kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store bagekartofler
1 spsk smør
½ dl mælk
1 alm pakke skinke i strimler
hakket purløg
2 æggeblommer
salt og peber
 
Bag kartoflerne.
Tag fyldet forsigtigt ud med en teske, tilsæt 1 spsk smør,  ½ dl mælk, masser af hakket purløg, skinke, 2 æggeblommer og salt og peber.
Rør godt sammen og læg fyldet tilbage i kartoffelskrællerne.
Bages ved 200°C i ca. 10-15 minutter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her