Logo

Lækre flutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

brød

3 dl lunkent vand
25 g gær
2 tsk salt
2 spsk oliven olie
500 g hvedemel

Opløs gæren i salt. Tilsæt vand, olie og det meste af melet.
Ælt til dejen er lækker og smidig, brug den resterende hvedemel til at justere konsistensen af dejen (den må ikke være for tung/hård).
Lad dejen hæve ca. 1 time.
Slå dejen op til 3 flûtes og lad dem efterhæve i ca. ¾ time.
Pensel flûtes'ene med mælk og læg en række skrå snit i dem.
Bages i 15-20 min ved 225 gr.
Hav evt. en form med vand i bunden af ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her