Logo

Krydderisalt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ Sri Lanka kanelstang
1 tsk hele sorte peberkorn
2 tsk hele spidskommenfrø
2 tsk hele korianderfrø
2 tsk hele fennikelfrø
½ tsk chiliflager

Krydderisalt kan bruges til stegt laks, det kan få en risret til at smage af mere, drysses henover fladbrød eller lammesteg. Det er hverdagsluxus - i den grad!

Rist krydderierne (undtagen chiliflager) på en tør, hed pande i få sekunder. Stød groft i morter eller blend groft i kaffemølle. Bland havsalt, krydderier og chiliflager sammen.
Klar til brug!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her