Logo

Kold kartoffelterrine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer

ca. 1 kg kolde, kogte kartofler (gerne nye), skåret i skiver

Æggestand
2 dl fløde 13%
3 æg
Salt og peber
1 bundt hakket purløg

De skivede kartofler lægges i en smurt form. Herover hældes æggestanden tilsat purløg. Formen dækkes med folie og bages i et vandbad i ovnen ved 180º, til æggestanden er fast - ca. 20 min.
Terrinen afkøles og skæres i portionsstykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.125 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her