Logo

Kogning af blomkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 blomkålshoved
2 tsk salt
1 l. vand
evt. 1 bdt Persille

Sæt en gryde over med 1 l. vand tilsat salt.
Skyl blomkålshovedet og kom det i gryden når vandet koger.
Lad det koge i 10-15 min under låg, til det er mørt.
Tag så hovedet op og drys det med friskhakket persille

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (34 stemmer)
Siden er blevet set 24.221 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her