Logo

Kikærter med kylling og sprød parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kikærter
rester af en kogt kylling
70 g parmaskinke
1 lille bundt rucola
½ dl olivenolie
½ dl hvid balsamicoeddike
1 fed hvidløg

Skyl kikærterne og sæt dem i blød i rigeligt vand natten over (10-12 timer). Kasser vandet og kog dem i rigeligt vand i 40-50 minutter. Hæld vandet fra, skyl kikærterne og afkøl. Pil skindet af kyllingen og del kødet i mindre stykker. Læg parmaskinken på en bageplade beklædt med bagepapir og bag skinken i ovnen ved 200ºC, til den er sprød. Skyl rucola og vend den sammen med kikærter, kylling og parmaskinke. Rør en dressing af olie og eddike og hakket hvidløg og hæld det over salaten.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her