Super nemme, sunde og lækre kikærtepandekager. De er
perfekte til aftensmad, frokost, brunch eller madpakken og kan varieres på
mange måder.
Til 1 person. Tilberedningstid:
30 minutter. Stege/bagetid: 25 minutter. Ikke fryseegnet
#
1 æg
85 g kikærter (dåse)
25 g skyr
1 håndfuld
krydderurter
2 tsk karry
salt og peber
1 tsk olie
Bagte grønsager:
100 g tomater
100 g aubergine
salt
*
Start med de bagte grønsager:
Skyl tomat og aubergine og skær begge i skiver.
Læg på bagepapir på
en bageplade.
Krydr med salt og
bag i ovnen ved 200 °C i ca. 15 min.
Kør ægget med
kikærter og skyr i en mini hakker.
Skyl, slyng og hak
krydderurterne, tilsæt dem sammen med karry og kør til en grov konsistens.
Steg kikærtemassen i
pandekageklatter på begge sider i varm olie, til de er gyldne.
Spis
kikærtepandekagerne sammen med bagte grønsager.
Tips: Krydderurter kunne
her være fx mynte, koriander og persille. Pynt endelig med lidt ekstra
krydderurter til slut.
Kalorier: 286 kcal.
Protein 19 g (25%) Kulhydrat 23 g (36%) Fedt 13 g (39%) Kostfibre 8 g.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin