Logo

Kaviarsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g usaltet smør
1 dl hvidvinseddike
2 dl hvidvin
3 hakkede skalotteløg
1 dl lammefond
revet peberrod efter smag
citronsaft
25 g kaviar

løgene sauteres i 1 spsk af smørret.
Eddike tilsættes og koges næsten væk.
Vinen tilsættes og koges halvt væk.
Lammefond tilsættes og koges godt igennem.
Lige før servering piskes resten af smørret koldt i den varme, men ikke kogende, sauce i små klumper.
Der smages til med citronsaft og revet peberrod, og kaviar tilsættes til sidst

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her