Kasnocken kan oversættes med ostenudler, ostegnocchi, nudelklumper med ost.
Antal personer: 4
¼ l vand
1 æg
350 g hvedemel
250 g pinzgauer ost eller anden blød ost fx gorgonzola
lidt smør
salt og peber
evt lidt bacontern
lidt løg og eller purløg til at garnere med
Rør hvedemel, og vand, æg og lidt salt til en fast dej.
Tryk dejen gennem en nudeljern eller gnid gennem nudelsi i kogende vand med salt i.
Kog dem ca 3 minutter.
Tag dem op med en si og overhæld kort med koldt vand.
Varm lidt smør i en dyb pande - det må ikke brunes, vend bollerne i og steg med lidt salt og peber.
Tilsæt evt bacontern.
Efter ca 3 min vendes osten i og det steges kraftigt så det brunes.
Drysses med lidt nyristede løg og / eller lidt purløg og serveres i panden, gerne med/til en grøn salat.