Logo

Kartofler med hvidløg og purløg i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kartofler
2 fed hvidløg
10 g smør
½ dl mælk
1 knivspids muskatblomme
2 spsk klippet purløg
salt og peber

Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger.
Vask dem og tør dem.
Pil hvidløget og skær det i strimler.
Læg kartoflerne og hvidløgsstrimlerne i en gryde med en klat smør, dæk til og sæt det i ovnen på fuld effekt i 4-51/2 min. afhængig af effekt og størrelse.
Omrøres et par gange.
Tilsæt derefter mælk, salt, peber og muskat.
Dæk til og sæt i ovnen igen i 3-4 min. omrøres.
Pynt kartoflerne med klippet purløg lige inden serveringen.
Kogetiden kan variere afhængigt af kartoflernes kvalitet.
Prøv om de er møre og forlæng tiden om nødvendigt.

Tips:
Hvidløget kan udskiftes med løg og purløget med persille.
Denne opskrift kan også laves i et bruningsfad, så kartoflerne bliver gyldne. I så fald udelades mælken.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her