Logo

Kartoffelsalat med tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg nye kogte kartofler
2 snittede forårsløg
1 ds tunfisk i vand
3 spsk kapers
hakket persille

Dressing:
1 dl mayonnaise
1 dl cremefraiche 18%
1 fed presset hvidløg
koldt vand
salt og peber

Skær kartoflerne i skiver og bland dem med løgene.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og kom kartoflerne heri.
Vend forsigtigt flager af tunfisk i salaten og drys med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her