Logo

Kartoffelsalat med tomat og bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kartofler
300 g tomater
150 g friske grønne bønner
2 rødløg
frisk oregano
1 dl olivenolie
½ dl vineddike
1 tsk salt
½ tsk peber

Kartoflerne koges. Når de er kolde, skæres de i store tern.
Bønnerne koger, til de er møre.
Tomater og rødløg skæres i skiver.
Det hele blandes med olivenolie, vineddike, salt, peber og oregano.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her