Logo

Kartoffelsalat med spinat og dijondressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g nye kartofler
200 g spinat
1 bdt forårsløg
salt og hvid peber

Dressing:
3 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
2 tsk dijonsennep

Skrab de nye kartofler og kog dem i letsaltet vand, til de er møre.
Afkøl dem.
Lad meget små kartofler forblive hele, og skær de største i mundrette stykker.
Blancher den rengjorte spinat i letsaltet vand.
Den skal kun lige ned i det kogende vand og op igen med det samme.
Afdryp spinaten godt og pres forsigtigt overskydende vand fra med hænderne.
Snit forårsløgene i tynde skiver.
Ryst dressingen sammen i et syltetøjsglas.
Bland kartoflerne med spinat og forårsløg, og vend forsigtigt dressingen i.
Smag til med salt og hvid peber.
Smag salaten til lige inden servering, kartoflerne suger meget salt, når de står og trækker.

Tips: Er det for tidligt på foråret til nye kartofler, kan der sagtens anvendes en anden god fast kartoffel til denne salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her