Nem opskrift på en virkelig lækker kartoffelsalat. Denne
kolde kartoffelsalat har masser af smag og friske krydderurter. Det perfekte
tilbehør. Se også Kartoffelsalat varm
(4-6 pers.)
# Ingredienser
750 g små, kogte, faste kartofler
2,5 dl ylette naturel eller ymer
2,5 dl cremefraiche
1-2 spsk revet skalotteløg
2 tsk groft salt
¼ tsk hvid peber
1-2 tsk sød fransk sennep
1 tsk citronsaft
3 spsk klippet persille
2 spsk klippet purløg
Pynt: brøndkarse.
* Fremgangsmåde
Bland ylette og cremefraiche.
Smag salatsaucen til med løg og krydderier.
Skær kartoflerne i ikke for tynde skiver.
Vend dem i salatsaucen mindst ½ time før serveringen.
Server kartoffelsalaten til frikadeller, pølser, stegte
fiskefileter o.l.