Logo

Kartoffelmums

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g små kartofler
krydderolie
4 mellemstore tomater
1 bundt løvstikke
6 æg
salt og peber
 
Kartoflerne skæres i skiver og op på panden, steges i olien i ca 8 min.
Så hakkes halvdelen af løvstikken og vendes ned i kartoflerne.
Tomaterne skæres ud i både, skiver eller tern efter humør og de
drysses over kartoflerne og det hele røres rundt.
Resten af løvstikken hakkes fint og drysses over pandens indhold.
De 6 æg slås nu ud over kartoflerne og der lægges et låg over i ca 4 min
til æggene er spejlede.
Til dette her "rodsammen" passer næsten alt slags restekød fra dagen
før.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her