Logo

Tomattapenade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g sorte oliven
100 g soltørrede tomater i olie
3 fed pressede hvidløg
saft af ½-1 citron
½ pottefrisk basilikum
4 spsk olivenolie
tabasco efter smag - ca. 1 tsk

Blend oliven, tomater og hvidløg i en lille foodprocessor.
Tilsæt citronsaft og basilikum og kør videre.
Kom olivenolie i og kør til massen er sammen hængende, men stadigvæk grov.
Smag til med tabasco.
Serveres sammen med små skiver flûte eller brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.149 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her