Logo

Kartoffelgratin 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kartofler
2 spsk finthakket løg
¼ l. mælk
¼ l. piskefløde
1 æg
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
25 g smør
 
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
Læg dem lagvis med løg i et smurt ovnfast fad.
Pisk mælk, fløde, æg, salt og peber sammen og hæld blandingen over
kartoflerne.
Fordel smørklatter over.
Bag kartoffelgratinen midt i ovnen ca. 60 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her