Logo

Kartoffelfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelfad 


Denne skønne kartoffelret tilberedes med en rest bagte kartofler.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 30 min.

 

#

2-3 kolde, bagte kartofler

1-2 porrer eller 1 bundt forårsløg eller purløg

¼ liter cremefraiche 9%

50 g revet ost

1 tsk paprika og/eller karry

salt og peber

*

 

Tænd ovnen på 200 °C.

Riv kartoflerne groft, eller skær dem i små stykker med en kniv.

Vend dem sammen med fintsnittede porrer, forårsløg eller purløg.

Rør cremefraiche sammen med revet ost og krydderier, og vend det i kartoflerne.

Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad, og sæt det i ovnen i 20-30 min.

Server som tilbehør eller som hovedret med en salat til.

 

TIPS: Vend evt 200 g fintsnittet skinke eller stegte baconterninger i retten inden den bages.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her