Logo

Kartoffel- og tunsalat med urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kartofler
⅔ dl olivenolie
2 spsk hakket frisk rosmarin eller 2 tsk tørret
450 g tunsteak ca. 2 cm. tyk
1 tsk salt
½ tsk friskkværnet sort peber
 
Tomat kapers salsa:
4 mellemstore hakkede tomater
2 spsk citronsaft
1 ¼ dl hakkede sorte oliven
½ dl afdryppet kapers
2 spsk olivenolie
 
Forvarm grillovnen.
Skær kartoflerne i 1 cm. både, fordel dem på en stor bageplade sammen
med den friske tunsteak.
Rør olivenolie, salt, rosmarin og peber i en lille skål.
Pensl kartofler og tunfisken med blandingen.
Grill i 10 minutter, vend kartofler og tun en gang og pensl nu og da med
olieblandingen.
Bland imens tomater, kapers, sorte oliven, citronsaft og olivenolie i en anden skål.
Anret kartofler og tunfisk på et stort fad.
Server med tomat- og kapers salsaen
 
Tips: Den friske tunfisk kan erstattes med to 180 g dåsetun afdryppet og delt i flager. Skal i så fald ikke dampkoges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.043 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her