Logo

Kartoffel- og tunfiskesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

185 g tunfisk i vand, afdryppet
500 g små nye kartofler
125 g grønne bønner, rensede og halverede
⅔ dl let vinaigrettedressing
12 salatblade
1 agurk
4 store radiser
8 cherrytomater
4 hårdkogte æg
2 tsk kapers

Læg kartoflerne i en gryde og hæld vand på så de lige er dækket.
Bring i kog ved jævn varme.
Læg bønnerne i en dampindsats eller kurv og placer den ovenpå kartoflerne.
Læg låg på og damp bønnerne i 5 min.
Tag bønnerne fra varmen og afkøl dem.
Fortsæt kogningen til kartoflerne er møre, ca. 15 min.
Læg kartoflerne i en skål og hæld dressingen over. Afkøl.
Riv salaten i mundrette bidder og læg dem i en salatskål.
Skiv agurken og kom den i.
Rens og skiv radiserne og læg dem i skålen.
Halver og tilsæt tomaterne.
Bland til sidst kartofler, dressing og grønne bønner i.
Bland forsigtigt salaten.
Skær æggene i både og læg æg og tunfisk ovenpå salaten.
Drys med kapers og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her