185 g tunfisk i vand, afdryppet
500 g små nye kartofler
125 g grønne bønner, rensede og halverede
⅔ dl let vinaigrettedressing
12 salatblade
1 agurk
4 store radiser
8 cherrytomater
4 hårdkogte æg
2 tsk kapers
Læg kartoflerne i en gryde og hæld vand på så de lige er dækket.
Bring i kog ved jævn varme.
Læg bønnerne i en dampindsats eller kurv og placer den ovenpå kartoflerne.
Læg låg på og damp bønnerne i 5 min.
Tag bønnerne fra varmen og afkøl dem.
Fortsæt kogningen til kartoflerne er møre, ca. 15 min.
Læg kartoflerne i en skål og hæld dressingen over. Afkøl.
Riv salaten i mundrette bidder og læg dem i en salatskål.
Skiv agurken og kom den i.
Rens og skiv radiserne og læg dem i skålen.
Halver og tilsæt tomaterne.
Bland til sidst kartofler, dressing og grønne bønner i.
Bland forsigtigt salaten.
Skær æggene i både og læg æg og tunfisk ovenpå salaten.
Drys med kapers og server straks.