Dressing:
1 dl mælk
100 g Danablu i tern
Salat:
25 g smør
2 fed hvidløg i tynde skiver
2 kalkunschnitzler ( a 150 g )
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
100 g mild ost i tern
100 g bladselleri i tynde skiver
150 g groft revet lolo rossa salat eller hovedsalat
175 g groft revet icebergsalat
100 g agurk i 2 cm stave
Danabludressing:
Blend mælk og danablu et kort øjeblik.
Stil dressing i køleskabet i min. ½ time.
Kalkunsalat:
Lad smørret gyldne i panden.
Tilsæt hvidløgsskiverne og steg kalkunschnitzlerne ca. 3 min. på hver side til de er gennemstegte.
Drys med salt og peber.
Skær schnitzlerne i tynde skiver.
Anret dem lagvis i en skål med ost og grønsager.
Server dressing i en skål ved siden af.