350 g kyllingekød eller kalkunkød
persille
hvidløg
salt
peber
Salat:
1 icebergsalat, snittet
3 stilke bladselleri i tynde skiver
1 moden avocado i tynde skiver
saften af ½ citron
½ agurk i skiver
50 g mandelflager
200 g rejer
Dressing:
1 rød peberfrugt i meget små tern
½ dl mild chilisauce
150 g mayonnaise
1 dl cremefraiche
salt
peber
Pynt:
Brøndkarse
Steg ell. kog kødet med persille, hvidløg, salt og peber.
Pil det kolde kød fra skroget.
Dryp advocadoskiverne med citronsaft.
Rist mandelflagerne på pande i en smule margarine og lad dem hvile på køkkenrulle.
Bland alle ingredienser til salaten og pynt med brøndkarse.
Bland også dressingen sammen og krydr med salt og peber.
Stilles i køleskab til servering.
Serveres med friskbagt brød.