Logo

Julesalat med pigeon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½-1 dl citron- eddike- eller oliemarinade
1 julesalat
2 pigeoner
10-15 hakkede nøddekerner

Rodskiven skæres af julesalaten, der snittes i tynde skiver.
Blandes med rå, røde æbleterninger og overhældes med marinaden. Nøddekerner drysses på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her