Logo

Flødebagt hvidkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hvidkål
30 g smør eller margarine
1 fedknust hvidløg
2 tsk paprika
salt
peber
1 ½ dl piskefløde

Snit kålen på langs og kog den knap mør i letsaltet vand.
Lad kålen dryppe af i en sigte og pres yderligere væde af med bagsiden af en ske.
Læg kålen i et ovnfast fad og krydr med paprika, salt og peber.
Brun fedtstoffet og krydr med hvidløg. Dryppes over kålen.
Pisk fløden stiv og læg den oven på kålen.
Sæt fadet i ovnen på grill, til toppen begynder at gyldne.
Servér kålen nylavet til røget skinke eller til stegt kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her