2 fed hakket hvidløg
1 stykke hakket ingefær, svarende til en stor valnød
2 tsk gurkemeje
2 spsk olie
2,5 dl vineddike
1 lille blomkål i buketter
1 stor rød peberfrugt i strimler
2 sylteagurker i skiver
2 grønne chilifrugter i strimler
4 spsk sesamfrø
150 g lys rørsukker
Varm olie og krydderier i en gryde i 5 min. ved svag varme under omrøring.
Kom vineddike i og bring det i kog.
Tilsæt blomkålsbuketter, peberfrugt og agurk og chili og bring det i kog igen.
Læg låg på og lad det simre til blomkålen er mør, ca. 20 min.
Vend sesamfrø og sukker i, hold evt lidt sukker tilbage - smag dig frem.
Hæld picklesen på varme skoldede glas og stil den køligt.
Den har bedst af at trække et par måneder før man begynder at bruge af den.
Grønsager pr person: Ca. 150 g