Logo

Hindbærvinagrette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

vildtfond
enebær
blåskimmelost
ribsgele
piskefløde
blendede hindbær
hindbæreddike (Framboise vineddike)
flormelis

Vildtfonden koges kraftigt ned sammen med enebær, ost og gele, der tilsættes lidt fløde, det jævnes og gives evt. lidt kulør. Lige før serveringen tilsættes de blendede hindbær som er udblødt i eddiken tilsat lidt flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her