I Australien kalder
de denne grønsagsret for zucchini slice, som betyder squashsnitte. Retten
serveres skåret i snitter som hovedret eller tilbehør og kan serveres både varm
og kold. Indholdet kan varieres med majskerner, sødkartofler, bacon, skinke mm.
Arbejdstid: 20 min.
Stege/bagetid: 30 min. Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
4 grillpølser
1 spsk olie
Squashsnitter:
1 løg
1 grøn squash (200
g)
1 gulerod
1 kartoffel (150 g)
1 bundt persille
75 g hvedemel
½ tsk bagepulver
100 g revet ost
2 æg
salt og peber
*
1. Tænd ovnen på 180
°C.
2. Pil løget og hak
det fint.
Rens grønsagerne og
riv dem groft.
Skyl og hak
persillen.
3. Bland mel med
bagepulver og halvdelen af osten og vend løg og grønsager i.
Pisk æggene sammen
og rør dem i.
Krydr salt og peber
og pres massen ud i en lille bradepande foret med bagepapir.
Drys resten af osten
over og sæt fadet i ovnen 30-40 min.
4. Brun pølserne på
en pande med olie og læg dem i et ovnfast fad.
Lad dem stege
færdige i ovnen ca. 10 min.
Løft squash-kagen op
ved hjælp af bagepapiret og skær den i mindre stykker.
Server med de stegte
pølser.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin