Logo

Grillede asparges med kapers og parmesan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede asparges med kapers og parmesan

500 g grønne asparges

Dressing:

1 spsk ravigotte eller alm. sød sennep

1,5 spsk citronsaft

3 spsk rapsolie, gerne dansk

salt og peber

1 spsk kapers høvlet parmesanost

 

Grill eller kog aspargesene, og skær dem i mindre stykker.

Pisk dressingen sammen, og hæld den over aspargesene.

Drys med kapers og parmesanost.

 

Kan også spises som forret med brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her