Logo

Gratineret kartoffelmos med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 portioner fast kartoffelmos
2 æggeblommer
1 lille løg
200 g skinke ( eller andet røget kød)
salt
peber
sellerisalt
2 tomater
100-150 g revet ost

Lav kartoffelmos af friskkogte kartofler, af pulver eller brug en rest fra dagen før.
Rør æggeblommer, revet løg og små skinketern i og smag mosen til med salt, peber og sellerisalt.
Læg kartoffelmosen som fire store toppe i et smurt, ovnfast fad og stik et par tykke tomat skiver i hver top.
Drys reven ost over og sæt fadet i ovnen til osten er svagt gylden.
Serveres direkte fra ovnen med en rå salat.
Gratinering: 10-15 min ved 250ºC på midterste ribbe i ovnen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her