Logo

Grønt smør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bundt persille, lidt estragon eller dild blade og en håndfuld pillede
spinatblade dampes med 1-2 spsk vand og hakkes fint, før det blandes i
det rørte smør (ca 50 g).
Smages til med salt og peber.
Bruges til stegt fisk, pandestegt kød og i sandwiches.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.275 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her