4 kartofler
2 knudekål
4 gulerødder
4 courgetter
3 porrer
3 fed hvidløg
2 løg
2 spsk olivenolie
1 l grønsagsbouillon
1 rød chili
1 tsk stødt spidskommen
½ bdt. frisk, bredbladet persille, hakket
Skræl kartofler, knudekål og gulerødder, og skær dem i tern.
Gør courgetterne i stand, og skær dem ud i stykker.
Rengør porren grundigt, og skær den i ringe.
Pil, og hak løg og hvidløg.
Varm 1 spsk olie op i en tagine og svits hvidløgene heri.
Tilsæt de ituskårne grønsager, og svits dem lidt under omrøring.
Hæld bouillon ved, og lad grønsagerne simre i ca. 15 min.
Varm resten af olien op i en gryde, og svits løg og hakket chili, spidskommen og persille heri.
Rør denne blanding i grønsagerne, og giv dem endnu 5 min.
Server ris eller couscous til.